14 Treden Trenovo Homeline Basalt te Rotterdam

Als het om trapbekleding gaat zijn Trenovo panelen wel het absolute summum. Ga maar na, deze in Duitsland kant-en-klaar gefabriceerde panelen zijn speciaal voor trappen ontwikkeld en dat merk je aan alles. Zo bestaat de Homeline serie kent uit panelen gemaakt van een HDF-drager die voorzien is van 8 mm dik hoogwaardig zijdemat glanzend laminaat van gebruiksklasse 32, goed dus voor zeer intensief huishoudelijk gebruik. En het mooie is dat de panelen afgewerkt zijn met een toplaag die voorzien is van een anti-slip reliëf met een slipwaarde van R10. Extra anti-slipprofielen zijn dus overbodig.

 

Tot op de millimeter 

Trenovo panelen stellen bovendien weinig eisen van de ondergrond. Schoon en geschuurd is voldoende. Uiteraard zijn we voorafgaande aan de klus eerst gaan inmeten om te kijken hoeveel Trenovo Homeline Basalt Donker er besteld moet worden en de offerte niet naar boven of beneden bijgesteld hoeft te worden. Vervolgens is onze parketteur in Rotterdam langsgegaan om alle panelen te plaatsen. Vakkundig heeft hij alles tot op de millimeter gemeten en uitgezaagd. Na plaatsing van de panelen met een  supersterk montagekit (Purocol Express) was het natuurlijk tijd om een en ander af te werken door langs de randen kit aan te brengen als ook een overgangsprofiel naar de vloerbedekking boven.

 

Bekijk onder de foto's die hij tijdens de keuring met de opdrachtgever heeft mogen maken.