08. april 2021
2 x 13 Treden met Zwart Tegellaminaat
Voor deze opdracht moest onze parketteur extra vroeg de veren uit en goed uitgerust de weg op te gaan naar Winsum (Gr.) Daar moesten twee open trappen voorzien worden van zwart tegellaminaat. De reisuren mochten evenwel de pret niet drukken om weer iets moois achter te laten. Lees verder en bekijk de foto's
22. februari 2021
14 Treden met Tapijt te Hendrik Ido Ambacht
In Hendrik-Ido-Ambacht kreeg onze tapijtspecialist de kans om zijn vakmanschap te tonen met het renoveren van 14 treden en deze te voorzien van Extreme SDN 97. Een ijzersterk tapijt dat we leveren en plaatsen als Premium Deal. Lees verder en bekijk de foto’s.
21. januari 2021
12 treden Comfort+ Open en 12 treden Comfort+ Dicht te Bennekom
Een van de geweldige voordelen van samenwerken met De Trap Expert is dat we ervoor kunnen zorgen dat trap en vloer dezelfde uitstraling gaat krijgen, en je trap hierdoor meer samenvallen met de overige onderdelen van je woonstijl. Kijk maar naar de foto's van de trappen-en-vloeren opdracht die we kregen te doen in het landelijk gelegen Bennekom. Niet voor niets geven we 5% korting wanneer we vloer en trap mogen bekleden.
18. december 2020
30 Treden Sense 290 Deep Wood te Arnemuiden
Een heerlijke opdracht om je met hart en ziel op uit te leven kregen we te doen in Arnemuiden. Daar hebben we op een dichte trap in totaal 30 treden voorzien van plak-pvc van Sense. Klik verder om de foto's te bekijken.
19. november 2020
Ronduit een schitterende opdracht. Voor een representatief bedrijf in Den Haag mochten we zowel de trap bekleden met Trenovo treden als de vloer voorzien van visgraat parket. Een opdracht waar onze handen snel van gingen jeuken. Lees verder en bekijk de foto's en video
12. november 2020
Een heerlijke klus waar we flink onze schouders hebben gezet. In een gezinswoning te Almere mochten we de trap bekleden als ook drie verdiepingen van een nieuwe laminaatvloer voorzien. Een opdracht waarvan we het resultaat maar al te graag in onze etalage zetten. Klik door om de foto's te bekijken.
20. oktober 2020
Voor deze hele fijne opdracht mochten we naar Rotterdam. Op de werkbrief: 14 traptreden bekleden met de welkbekende Trenovo panelen die de jongens van het magazijn achterin de bus hadden geplaatst. Lees verder en bekijk vooral de foto's
09. september 2020
Een hele leuke klus. Te Drimmelen mocht onze trappenspecialist zich uitleven op zowel een open als dichte trap. En dat-ie dat vol verve heeft gedaan laten we graag zien. Bekijk de 'before' en 'after' foto's.
13. mei 2020
Een heerlijke klus waarvoor we onze grootste liefhebber van interieur design naar Tilburg hebben gestuurd. Achterin de bus: twee verschillende soorten pvc: klik en plak voor een sublieme traprenovatie. Lees verder hoe hij de trap onder handen heeft genomen.
11. mei 2020
Voor dit project reisden we af naar een bedrijf in Rotterdam. Daar mochten we zowel de vloer als de trap onder handen nemen. Een dubbelklus waar we met man en macht aan hebben gewerkt om de bedrijfsvoering zo min mogelijk te verstoren.