Open en Dichte Trap Comfort+ Pvc

Het is altijd leuk om een opdrachtgever te verrassen met onze pvc-aanpak. In tegenstelling tot veel andere traprenovatie specialisten passen wij geen pvc-tegels toe maar zogenaamde 'slabs'. Grote stukken pvc van 130x55 cm. Hierdoor geen kwetsbare en lelijke naden zoals die bij de kleinere pvc-tegels. Werken met 'slabs' is bovendien voor onze parketteur veel makkelijker en prettiger. Geen problemen had hij hier in Barendrecht sowieso niet. Aan de trap zelf hoefde weinig gedaan te worden. Een grondige schuurbeurt was voldoende.

 

Nova Arctic Pebble Grey

De antracietkleurige Nova Arctic Pebble Grey is meer dan een uitstekende keuze wanneer je iets van betonlook op de trap wilt. Dit pvc voorzien van een Register Embossing, laat tastbaar de contouren van het betonlook decor zien waardoor-ie nog meer de uitstraling heeft van echt beton. De Nova is waterbestendig en ongevoelig voor krassen en slijtage. Tevens is ze verkrijgbaar als plak- en klikpvctegels hetgeen doorleggen naar de vloer mogelijk maakt. Het pvc is ingedeeld in klasse 42, perfect voor zwaar, intensief gebruik.

 

Plaatsing

Op de schoongemaakte trap is onze parketteur begonnen alles nauwkeurig op te meten om elke treden met eenzelfde precisie uit te snijden. Elke strook pvc moet immers naadloos aansluiten. Daarbij moest hij bij het verlijmen goed letten op het verse lakwerk.

 

Gestart op de bovenste open trap heeft hij op elke trede extra lijmklemmen aangebracht zodat ook de aan de onderzijde aangebrachte trapbekleding zich goed kan hechten. Tevens heeft hij er twee bijbehorende roestvrijstalen antislipprofielen op elke trede aangebracht worden, voor en achter, met daarin speciale trapneus stroken in verwerkt.

 

Deze profielen zijn uiteraard ook op de dichte trap beneden toegepast.