Dichte en Open Trap Comfort+ Plak-pvc te Heerhugowaard

Een goede voorbereiding is het halve werk. We besteden hier dan ook alle tijd aan, om te beginnen met de planning en het regelen van alle nodige materialen in de juiste hoeveelheden. Op de afgesproken dag mag het onze parketteur immers nergens aan ontbreken. Hier waren de trappen zelf dik in orde. Hij kon dus meteen aan het werk met het schuren en bekleden van alle traptreden.

 

Attico 810

Voor de bekleding van beide trappen was gekozen voor de Attico 810. Een uiterst natuurgetrouw gedecoreerd pvc met een prachtig nervenpatroon dat onze collega's van De Pvc Expert reeds in tal van woningen op de vloer hebben geplaatst. Slijtvast, waterbestendig en vuilafstotend. Perfecte eigenschappen waardoor je zeker weet dat je er lang van zult genieten.

 

Plaatsing

Onze parketteur is op de open trap gestart met het opmeten, uitsnijden en monteren van de pvc-trapbekleding. Lastig werken natuurlijk omdat we geen steiger hanteren en sommige handelingen simpelweg "blind" uitgevoerd moeten worden. Denk maar aan het belijmen van de treden en het vastzetten van alle klemmen. Daarbij moesten er aan beide kopse kanten roestvrijstalen profielen meegenomen worden. En alles zonder ook maar iets van het recent beschilderde houtwerk te beschadigen

 

Afwerking

Daags hierna was het de beurt aan de benedentrap. Ook bij deze trap heeft onze parketteur er weer een pareltje in huis van gemaakt. Met het vervolgens afkitten van alle treden - tussen treden en stootbord als ook langs de wangen - kwam deze opdracht tot een einde. We hadden er drie dagen voor ingepland, en dat was niet te ruim bemeten.