14 Treden Naturel Bruin Breed Eiken i.cm. Baronial Oak op vloeren

Bij een totaalproject met veel werk is het natuurlijk vooral zaak om de logistiek en planning goed op orde te hebben. Er was  veel te versjouwen en parketteurs moeten elkaar niet in de weg lopen. We zijn dan ook gestart door eerst de bovenverdiepingen onder handen te nemen, om te beginnen de zolder.

 

32 m² Baroniak Oak 4v

Voor de zolder is gekozen de vloer te laten bekleden met Baronial Oak, een 7mm dik laminaat van het gerenommeerde Krono Original uit Duitsland. Een 4v-vloer die we geplaatst hebben als Comfort Deal, een van de deals van ons laminaat-inclusief-leggen label De Laminaat Expert. Deze all-in deal bevat een vloerencollectie met een buitengewoon prettig prijskwaliteitsverhouding, meegeleverd met een uitstekende ondervloer - de Premium Black - plus afwerkplinten in de kleur van de vloer.

 

Ook op de 1e Verdieping 

Na het plaatsen en afwerken op zolder zijn we een verdieping lager verder gegaan met exact dezelfde vloer. Baronial Oak is een uit Kronos Eurohome Country serie afkomstige vloer die je ook toe kunt passen in intensiever gebruikte ruimtes. Behoorlijk krasbestendig dankzij een uitstekende slijtlaag en daarom ingedeeld in voor het gebruik in klasse 23.

 

Naturel Bruin Breed Eiken op Begane grond en Dichte Trap

Voor de begane grond viel de keuze uiteraard op een vloer die je nog meer kunt belasten. Naturel Bruin Breed Eiken een 8mm dik 4v-laminaat die met een gebruiksklasse 32 perfect geschikt is voor meest belopen ruimtes als de huiskamer. En hier dus ook de trap. Onderstaande foto's laten goed zien hoe mooi het is wanneer je een vloer kunt doorleggen. Vooral ook door de manier waarop onze jongens de trap achtereenvolgens hebben bekleed en afgewerkt. Dat is het verschil dat vakmanschap kan maken.