17 Treden Ligurisch Eiken i.c.m. 100 m² Visgraat Parket

Een groot voordeel van De Trap Expert is dat je ook tegelijkertijd je vloer kunt laten bekleden door onze parketteurs. Dan komen zowel onze trappenspecialist als de parketteur bij je over de vloer. Handig, want dan werk je samen met een en dezelfde eindverantwoordelijke voor het gehele project. Dat scheelt een hoop gedoe voor bijvoorbeeld de planning. Voor dit project hebben we dan ook onze trapspecialist als de parketteurs van ons label voor parket-inclusief-leggen De Parket Expert aan het werk gezet. 

 

Premium Deal ICV704 Intra Classic Visgraat

Dit parket hebben we geleverd en geplaatst als Premium Deal, de all-inclusive deal voor hoogwaardig parket als visgraat. De Intra Classic Visgraat 704 is een prachtige 14 mm dikke parket in de ware betekenis van het woord 'klassiek'. Gerookt eiken natuurlijk, en wit geolied voor dat vintage karakter. Het drielaagsparket is voorzien van 2 mm diepe vellingkanten op de lange en korte zijden en biedt dankzij de rustieke sortering een authentieke uitstraling van grandeur en elegantie, met zichtbare kwasten en noesten als ook fraaie kleurschakeringen. 

 

Plaatsing vloer

Allereerst hebben we de ondervloer gelegd. 10 mm dikke 10 db platen voor een prettige akoestiek en optimale bescherming van de vloer. Vervolgens hebben we de 100 m² ICV 704 geplaatst, zwevend en uitsluitend gelijmd op de tong en groef. Nadat de vloer gereed was, zijn we de 120 mm hoge plinten gaan monteren, in zwart (RAL 9005) voorgelakt plus luxe vloerprofielen in geborsteld metaal. Met hierop het aanbrengen van onderhoudsolie was de vloer kant en klaar. 

 

Premium Deal Laminaat op de trap

 

Tijdens het plaatsen van de vloer was onze trappenspecialist op de trap aan het werk. 17 Trenovo overzet traptreden moesten hier komen. Laminaat, maar dan wel van het allerdegelijkste soort, voorzien van een toplaag met een R10 slipwaarde voor de hoogste veiligheid. Je hebt geen anti-slip profielen meer nodig voor een prachtige trap, in een perfect met het parket combinerende kleurstelling: Ligurisch Eiken. De trap is afgewerkt door het kitten van de naden voor optimale bescherming tegen vocht.

 

Geniet van onderstaande foto's en video. Uiteraard gemaakt alvorens de vloer te oliën i.v.m. de droogtijd.