12 treden Comfort+ Open en 12 treden Comfort+ Dicht te Bennekom

Voor opdrachten waarbij we zowel de vloer als trap onder handen moeten nemen, komt het vooral aan op goede planning. We willen immers niet dat trapspecialist en vloerenlegger elkaar in de weg lopen, en dat de klus vertraging oploopt. Voor elk project geldt immers dat we streven naar zo min mogelijke hinder voor de bewoners. 

 

4716 Mammoet Light Oak XXL

Onze trapspecialist is daarom eerst aan het werk gegaan op de bovenste (open) trap. Mammoet Light Oak XXL moest hierop komen. Dit is een lichteiken 8 mm dik 4v laminaat dat ingedeeld is in gebruiksklasse 32 en dus perfect geschikt is voor zeer intensief gebruik. Zeker in dit XXL-formaat van  138 x 32 cm. Elk van de twaalf treden, stootborden en trapneuzen heeft onze specialist met de grootste precisie voorzien van vastgekit laminaat en direct vakkundig afgewerkt, dat wil zeggen, met een oerdegelijk antislip profiel voor veilig trap op en af rennen. Ter afronding heeft hij alle naden bij de wangen dichtgekit tegen vocht en de trap voorzien van overgangsprofielen naar de vloerbedekking op de 1e en 2e etage.

 

Comfort+ Deal

De volgende stap was de dichte trap beneden. Omdat laminaat minder strenge eisen stelt aan de ondergrond, was ook deze trap snel voorbereid en kon alle energie gericht  worden op het uiterst nauwkeurig meten en uitzagen van de vloerdelen Mammoet Light Oak XXL. Een vloer die je overigens niet aan zult treffen in de Comfort+  collectie, maar die we wel gewoon los verkopen via De Vloeren Outlet.  Klik hier om een staaltje aan te vragen van de Mammoet Light Oak XXL.