14 Treden met Tapijt te Hendrik Ido Ambacht

In het kader van onze maandactie waarin we kosteloos komen bezichtigen, zijn we voor deze klus eerst een kijkje gaan nemen naar hoe de trap erbij staat. We kijken naar de stevigheid van de ondergrond en welke overgangsprofielen nodig zullen zijn.

 

Exreme SDN97 

Op een voor de opdrachtgever passend moment is vervolgens onze trapspecialist opnieuw langsgegaan, nu met de Extreme SDN97 in de auto. Een gemêleerd tapijt dat je overal kunt leggen, maar door de slijtvastheid ook uitstekend geschikt voor op de trap. Stroef en bestand tegen jarenlange intensieve belasting. SDN staat voor Solution Dyed Nylon, een kleuringstechniek waarmee de garen door en door is geverfd hetgeen het tapijt bijzonder kleurecht, ongevoelig voor zonlicht. Men geeft hier dan ook 10 jaar garantie op. De Extreme SDN is verkrijgbaar in een 13-tal verschillende kleurstellingen waarvan we hier de zeer donkerblauwe SDN97 hebben geplaatst. Daarbij hebben we bij wijze van upgrade ook de zo genaamde wangen, de zijkanten van de treden, bekleed.

 

Afwerking

Ter afwerking heeft onze parketteur het slotakkoord gegeven met het plaatsen van de overgangsprofielen boven en beneden.