2 x 13 Treden met Zwart Tegellaminaat

Voor het bekleden van een trap gaan we doorgaans eerst het project bezichtigen. Gezien de afstand Zwijndrecht-Winsum kon hier daarvan helaas geen sprake zijn en moesten we erop vertrouwen dat de trap in de juiste conditie verkeerde om door onze parketteur onder handen genomen te worden. Geen probleem echter. Beide trappen waren gelakt dus kon onze parketteur meteen met het laminaat aan de slag. 

 

Zwarte Tegel VH9510

De Zwarte Tegel aka Black Slate is een zeer populair tegellaminaat dat al jarenlang gretig aftrekt vindt bij opdrachtgevers die op zoek zijn naar moderne looks in huis. Met een dikte van 8 mm is het laminaat daarbij uitermate geschikt om ook op de trap te plaatsen. Kortom, materiaal dat geen geheimen kent voor onze parketteur om er probleemloos twee prachtige trappen op te leveren.

 

Afwerking

Na plaatsen van het laminaat heeft-ie vervolgens alle in totaal 26 treden afgewerkt met metalen, zwart gelakte anti-slip profielen. 60 mm hoog. Een afwerking die perfect past bij de uitstraling van zwarte tegels. Daarmee kwam de opdracht ten einde en kon met achterlating van een tweetal laminaatreinigers afscheid worden genomen van een tevreden opdrachtgever.