2 x 16 treden Comfort+ Plak-pvc i.c.m. 70 m² 6850 Oak te Almere

Alvorens te komen bezichtigen wisten we dat te maken zouden krijgen met twee dichte trappen die zich nog in een prima staat bevonden. Op de ingeplande datum van leggen heeft onze parketteur dan ook als eerste beide trappen een grondige schuurbeurt gegeven om alle onregelmatigheden te verwijderen. Stofvrij natuurlijk. Hierop kon het echte werk beginnen met het meten en uitsnijden van het pvc.

 

6850 Oak Viva Floors

De bekleding waarmee we de twee trappen als Comfort+ Deal hebben geleverd en geplaatst is de 6850 Oak van Viva Floors. Een zeer populaire 2,5 mm dikke pvc-vloer met vier groeven rondom en die is voorzien van een prachtig natuurgetrouw eiken decor met rustieke kenmerken als grijze noesten. De 0,55 mm slijtlaag waarmee de vloer is afgewerkt maakt 'm perfect geschikt voor intensief gebruik op vloer én trap. 

 

Afwerking 

Na het snij- en plakwerk op treden, trapneuzen en stootborden was het natuurlijk tijd om de trappen af te werken. Hiervoor was gekozen voor zwarte anti-slip profielen van pvc.  Ook dit plaatsen moet met de grootste accuratesse gedaan worden. De profielen zullen immers het meeste te verduren krijgen. Geen probleem voor onze parketteur. Hij heeft er een smetteloos resultaat van gemaakt.

 

Op de onderstaande foto's zie je ook hoe we ook de vloer hebben voorzien van de 6850 Oak, met hoge plinten en een fraai profiel rond de inloopmat. Zo zie je hoe een interieur met dezelfde vloerbedekking op trap en vloer eruit kan zien.