13 Treden Rondom met Herfst Eik Honing pvc te Woerden

De Herfst Eik Honing is een  pvc-vloer uit de Pulse-collectie van Quick-Step. Dat is een collectie van 26 verschillende, authentiek ogende vloeren met als gemeenschappelijke kenmerk dat zij uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik. Gebruiksklasse 33, dat zegt in feite al genoeg. Deze 4V-vloeren zijn waterbestendig en mat afgewerkt. Daarnaast kent deze serie redelijk brede stroken van 21,7 bij 151,5 centimeter. 

 

13 Treden rondom

Vooraleer met het pvc aan de slag te gaan, zijn we begonnen met het verwijderen van de oude trapbekleding. Het grote voordeel om deze verwijdering bij ons onder te brengen is dat wij over de juiste gereedschappen beschikken en de 'ontklede' trap zonder beschadigingen kunnen opleveren. We hebben de trap vervolgens een stevige schuurbeurt gegeven waarop al het secure snijwerk mocht beginnen. Karakteristiek voor deze opdracht dat we ook de onderzijde van de treden moesten bekleden. Iets wat de klus er niet eenvoudiger op heeft gemaakt. Zeker wanneer er ook aan beide zijden rvs-profielen moesten komen. Goed lijmen is dan het credo. 

 

Project 

 

Het bekleden van de trap vormde de laatste fase van een alomvattend project waarin we in de woning ook vloerverwarming (negen groepen) hebben geïnstalleerd om vervolgens na egalisatie van de vloer er 82 m² Herfst Eik Honing Plak-pvc aan te brengen. Je trap laten bekleden met hetzelfde pvc als op de vloer is een prachtige keuze wanneer je op zoek bent naar een uniforme woonstijl in huis. Bijkomend voordeel is dat wij hierop stevige kortingen geven, zowel op de combi met vloerverwarming als die van vloer- en trapbekleding. Hieronder een vrijwel volledig fotoverslag van het totale project.