16 Treden met City 4607 Slate Black Pvc te Soest

Een kenmerk van vakmanschap is dat ook wanneer we moeten werken op een pas geschilderde trap het ons weinig moeite kost om zonder beschadigingen een mooi resultaat op te leveren. Dat begint al bij het heel voorzichtig schuren van de treden en het vervolgens nauwkeurig uitmeten en -snijden van het pvc. Precisiewerk kortom, maar dat zijn we gewend.

 

City 4607  Slate Black

De City 4607 die we hier met vaste hand op zestien treden hebben geplakt, valt in de gebruiksklasse 33. Dit is de hoogste gebruiksklasse voor pvc hetgeen betekent dat-ie geschikt is voor zeer intensief gebruik. Het waterbestendige pvc is 2,5 mm dik en voorzien van een 0,55 dikke slijtlaag. Goed voor heel wat jaartjes op en neer lopen. Er geldt dan ook een fabrieksgarantie van niet minder dan 25 jaar. Uit deze serie is de 4607 Slate Black een prachtig, gitzwart decor van steenlook dat embossed is afgewerkt voor een schitterende lichtwerking.

 

Afwerking

De treden en trapneuzen hebben we afgewerkt et 60 mm brede, zwarte profielen. Hiermee kwam dus klus teneinde. Kijk op de foto's hoe we de trap eerst aantroffen bij onze eerste bezichtiging. Na het beschilderen van de stootborden zijn we aan de slag gegaan met het bekleden van de treden. Alles volgens de makkelijk Comfort+ Pvc Deal voor dichte trappen.