14 Treden Premium Tapijt te Uithoorn

De opdracht tot het bekleden van een trap begint voor ons altijd met een schouw. Immers elke trap die we afleveren moet er niet alleen goed uitzien, maar ook jarenlang kunnen meegaan. Deze trap vertoonde gelukkig geen gebreken, dus konden we er snel mee aan de slag.

 

Ondervloer

 

Allereerst hebben we gewerkt aan de voorbereiding. Dat betekende de oude (verlijmde) trapbekleding verwijderen, alles afvoeren naar het milieupark en de trap voorzien van een stevige schuurbeurt. Hierop mocht onze meester parketteur acte de présence geven met eerst het plaatsen van een ondervloer. Een voortreffelijke keuze want met een ondervloer op de trap verleng je levensduur van het tapijt en verkrijg je nog minder loopgeluid en dus meer comfort.

 

Xtreme SDN 79

Na het plaatsen van de rubberen ondervloer was het tijd voor het verfijndere werk. De Xtreme SDN uit onze Premium Tapijt Deal is een ijzersterk tapijt van projectkwaliteit, gemaakt van o.a. gerecycled Econyl garen. Dit 9 mm. hoog tapijt is vuil- en vlekbestendig dus makkelijk te onderhouden. Kleurecht, want SDN staat voor Solution Dyed Nylon hetgeen betekent dat de garen gekleurd worden vóór de productie van tapijt. Hierdoor is het tapijt kleurvaster dan andere soorten. Je krijgt er dan ook 10 jaar garantie op. Ook voor het plaatsen van de tapijt was gekozen voor een upgrade, en wel het mee  bekleden van de wangen - de zijkanten - van de trap.