13 Treden met New York City laminaat te Poortugaal

Een van de vele voordelen van traprenovatie met De Trap Expert is dat we ook de vloer onder handen kunnen nemen. Vloer én trap met dezelfde vloerbedekking, professioneel geleverd en geplaatst.  Een mooie keuze om je trap zo veel mogelijk te betrokken bij je interieur. De New York City die hier nu op de trap ligt, hebben we eerder ook op de vloeren geplaatst. Dit is met 8 mm een bijzonder stevig laminaat bestaande uit 138 bij 24,4 cm grote 4V plankdelen dat voorzien is van een zeer veelzijdig decor, dus passend in zeer vele interieurs.

 

Comfort + Dichte Trap met Laminaat

Aangekomen op de plaats van bestemming zijn we meteen aan de slag gegaan met de vloer. De houten trap kende immers geen geheimen meer voor ons. Een stevige schuurbeurt was dan ook voldoende om vervolgens het laminaat uit de pakken te halen en met de grootste precisie alles uit te snijden. De vloerdelen, maar de zes cm brede profielen die we op elke trede hebben aangebracht. Deze profielen - met de looks van roestvrij staal - zijn speciaal voor laminaat ontwikkeld en vorm een compact geheel met het laminaat.