Twee Open Trappen Betonlook Pvc te Amsterdam

Ook voor deze opdracht zijn we eerst een kijkje gaan nemen naar hoe de trappen er bij liggen en of er geen problemen voor de uiteindelijk trapbekleding kunnen ontstaan. Gelukkig was hier - een bedrijfsruimte - geen enkele sprake van en konden we vlot onze trappenspecialist naar Amsterdam sturen met achterin de auto in totaal 35 overzettreden.

 

Co-Pro Betonlook Anthraciet

De Co-Pro overzettreden is de nieuwe loot aan onze collecties trapbekleding. Voor overzettreden kon je al een keuze maken uit de Premium Deal Trenovo-collectie,  maar met de Co-Pro serie bieden we nu ook overzettreden in de aanmerkelijk voordeligere Comfort Deal.

Elke trede is 130 cm lang en verkrijgbaar in meerdere breedtes. Daarbij heb je met de CoPro overzettreden geheel vlakke, groefloze trapbekleding in betonlook met 2,5 mm dik pvc. Een in dit geval een tegel-pvc (Ceramo Anthraciet) die je ook als vloerbedekking kunt bestellen.

 

Antislip

De overzettreden zijn uiteraard antislip afgewerkt en met gebruiksklasse 23 uitstekend geschikt voor zeer intensief gebruik. Een extra voordeel is tenslotte dat je met de CoPro treden ook kunt variëren en bijvoorbeeld kan kiezen voor stootneuzen in een andere kleur.

Onze parketteur heeft met een speciale spin elke trede nauwkeurig op maat gemaakt en met de hiervoor ontwikkelde lijm vastgehecht.

 

Kom langs in onze showroom

Interesse? Ga naar onze showroom voor meer info over de Co-Pro overzettreden.