15 Treden met Trenovo Homeline te Sliedrecht

Als vaker zijn we voor deze opdracht eerst een kijkje gaan nemen om de trap te inspecteren. We beoordelen hoe de trap erbij ligt en of het plaatsen van de overzettreden geen problemen op gaat leveren. Hier was dat gelukkig niet het geval zodat we spoedig alles konden inplannen om op een voor de opdrachtgever geschikte dag langs te gaan

 

Trenovo Homeline Basalt Donker

Als het om trapbekleding van laminaat gaat is de Trenovo Homeline-serie ongetwijfeld het allerbeste wat je kunt krijgen. Trenovo staat voor met Duitse degelijkheid gemaakte overzettreden die speciaal ontwikkeld zijn voor op de trap. Deze treden zijn niet alleen ijzersterk maar ook zeer veilig dankzij een antislip behandeling van de oppervlakte (slipwaarde R10). Daarmee blijft het risico op uitglijden dan ook minimaal. Trenovo is een compleet systeem, hetgeen betekent dat alle onderdelen van hetzelfde merk verkrijgbaar. Treden, neuzen, wangen en zelfs trapleuningen, uitlooptreden en verlichting komen allemaal uit dezelfde fabriek. Daarbij is alles vlekbestendig en heel makkelijk te onderhouden.

 

Montage

Hoewel Trenovo dus helemaal gemaakt is voor op de trap, blijf het voor onze trappenspecialist een uitgebreide klus. Hij moet zogenaamde hechtingsgaten boren, stabilisatieprofielen aanbrengen en hierop stuk voor stuk de treden op meten om ze vervolgens met lijm vast te hechten. Onderstaande foto's laten zien hoe goed hij hierin is geslaagd.