Twee Dichte Trappen met City 4603 Dryback Pluto Light Plak-pvc

Deze opdracht hebben we uitgevoerd als onderdeel van een omvangrijk project waarin we in samenwerking met De Pvc Expert ook de vloer onder handen mochten nemen. Maar liefst 205 m² visgraat klik-pvc hebben we hier geplaatst. Deze visgraat-vloer - de City Visgraat 5703 - biedt het voordeel dat zij ook een rechte variant kent met exact hetzelfde decor, te weten de City 4603. Mooi, want zo kan je visgraat en recht pvc met elk een andere legwijze fraai combineren tot een homogeen interieur design. Een extra voordeel van deze samenwerking is dat alles volgens een strakke planning is uitgevoerd hetgeen noodzakelijk was in verband met de aanstaande opening van het kantoor.

 

City 4603 Dryback Pluto Light

De City 4603 is - uiteraard - een plak-pvc dat zich perfect leent voor op de trap van een bedrijf. Dit 2,5 mm dik pvc is voorzien van een 2,5 mm dikke slijtlaag waardoor hij ingedeeld is gebruiksklasse 42 en dus uitstekend geschikt is voor zeer intensief gebruik. Producent Gelasta geeft er dan ook 10 jaar garantie op bij een commerciële toepassing. Elke 121,92 bij 22,86 cm grote strook is afgewerkt met vier groeven rondom. 

Alvorens aan de slag te gaan met dit pvc heeft onze trappenspecialist wel even moeten wachten tot de vloer klaar was. Als eerst heeft hij de trappen een schuurbeurt gegeven om vervolgens op elke trede een zwart trapneusprofiel van 43 mm breed aan te brengen. Hierna kon het nauwkeurige snij- en plakwerk beginnen en heeft-ie twee schitterende trappen opgeleverd.