2 x 12 treden Open en Dichte Trap Comfort+ Pvc te Bergschenhoek

Een trap met veel problemen is natuurlijk altijd extra aantrekkelijk voor onze jongens. Uitdagingen gaan ze immers nooit uit de weg. Je kunt er immers een bewijs van vakmanschap mee afleveren. Soms echter, zijn ze ook blij met een klus zonder veel haken en ogen. Een opdracht waarin alles op rolletjes verloopt, zoals hier in Bergschenhoek. Een Comfort+ pvc opdracht voor een dichte trap naar de eerste verdieping en een tweede trap naar de verdieping daarboven. Een stofvrije schuurbeurt van alle treden en stootboorden plus een grondige schoonmaak was genoeg om aan de slag te gaan met het pvc.

 

Sense 905

Het eerst was de open trap aan de beurt. De Sense 905 die we hier op elke trede hebben verlijmd is een licht eiken vloer van 2,5 mm dik. Elke strook is voorzien van zowel een groef rondom als een driedimensionale toplaag voor een natuurgetrouw woonervaring. Dit pvc blinkt vooral uit in een zeer hoge slijtvastheid. Dat maakt 'm perfect geschikt 

Onze parketteur heeft met de grootste accuratesse elke treden uitgesneden en aangebracht. Zijn aandacht ging niet alleen uit naar een naadloze plaatsing, maar ook naar een montage zonder enige schade aan het pas geverfde houtwerk. 

 

Black Slate

Een nauwkeurigheid die ook goed van pas kwam bij de bekleding van de trap beneden. Stootborden moesten meegenomen worden evenals de trapneuzen. Deze zijn niet alleen voorzien van een antislip profiel maar ook van een strook Black Slate tegel-pvc die we als upgrade hebben meegeleverd. Ook een pvc dat heel wat stootjes kan verdragen. Beide decors vormen een zeer in het oog vallende combi.