13 Treden Comfort+ Pvc Dichte Trap te Geervliet

Een totaalproject waarin we zowel vloer als de trap gaan bekleden, biedt meerdere voordelen. Als eerste kun je de ideale combi maken van vloer- en trapbekleding. Daarmee kan je meer de trap bij de rest van het interieur betrekken. Ten tweede hoef je maar met een partij samen te werken. Handig voor de planning. Voor ons draait het vooral om het plezier van het privilege, en ook een beetje om gemak. We kennen elk hoekje van een trap en onze trapbekleder kan vlot aan de slag.

 

Belakos Attico 810

Het eerste wat 'm te doen stond was het voorbereiden van de trap. Niet iets wat je snel doet, zeker voor plak-pvc. Omdat deze trapbekleding namelijk elke oneffenheid verraadt, moet-ie uiterst zorgvuldig gladgeschuurd worden. Een koud kunstje natuurlijk. We nemen alle tijd en schuren de trap stofvrij om elke overlast tot het minimum beperkt te houden.

 

Na de voorbereiding kon eindelijk het leuke werk beginnen. De Attico 810 is een fraai, licht eiken pvc dat zich makkelijk laat verwerken en onze parketteur probleemloos helpt de perfecte stroken uit te snijden. Geen wonder, dit is een van Belakos' topproducten, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, in visgraat maar ook als plak- en klikpvc. En dan laten we de onderhoudsvriendelijkheid onbenoemd. Dit pvc is waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast en zeer duurzaam. Exact wat je op de trap wilt.

 

Afwerking

Zoals je op onderstaande foto's kunt zien, heeft onze parketteur voor de afwerking zwarte, kunststoffen profielen. Ook hierbij kwam het aan op zoveel mogelijk accuratesse. Antislip profielen worden immers extra zwaar belast.

Met de keuze voor zwart kunststof heeft de opdrachtgever gezorgd voor een fraai accent op een prachtig, gerenoveerde trap. De overgangsprofielen die nodig zijn voor een vloeiende overgang tussen vloer en trap hebben we in een later stadium geplaatst, toen we de klik-pvc vloer zijn gaan leggen.