13 Treden Pvc Comfort+ te Dordrecht

Het is voor een ieder enorm gemakkelijk om alles bij een en dezelfde dienstverlener onder te brengen. Met één enkele aanspreekpunt heb je nauwelijks gedoe terwijl je een helder overzicht behoudt van de kosten. Voor ons biedt het werken aan totaalprojecten als deze het grote voordeel dat we alle kennis van de woning hebben en zeer efficiënt te werk kunnen gaan. Dat drukt voor iedereen de kosten en kunnen we fors kortingen uitdelen.

 

Rechte trapneuzen

Deze trap kende voor ons dan ook geen geheimen meer toen we onze parketteur erop afstuurden. Zo zou hij te maken krijgen met schuin aflopende neuzen. Aangezien er overzettreden op zouden komen had hij alvast zijn zaag meegenomen om eerst de trapneuzen recht af te zagen. Dan kunnen de overzettreden er goed op passen. Een secure klus uiteraard net als het schuurwerk erna.

 

Co-Pro Pvc Betonlook Antraciet

Na de voorbereiding werd het tijd om de overzettreden te monteren. Deze speciaal voor traprenovatie ontwikkelde hdf-overzettreden zijn al in de fabriek voorzien van waterbestendig, slijtvast pvc. Het grote werk van onze parketteur bestaat dus uit meten, zagen en kitten. Met een speciale trappenspin heeft-ie de overzettreden perfect stuk voor stik op maat gemaakt en vastgekit met daartoe bestemde trappenkit. Een omslachtige klus, zeker omdat ook de onderzijde van de treden met los pvc bekleed moesten worden. Een ingewikkelde handeling omdat je de plaatsing niet altijd even goed kunt zien  Gelukkig staat onze parketteur zijn mannetje en heeft hij - getuige onderstaande foto's - een prachtige trap opgeleverd, compleet voorzien van zwartkleurige antislip profielen en overgangsprofielen.