14 Treden Comfort+ Pvc Open Trap te Oud-Beijerland

Het is natuurlijk altijd geweldig wanneer we in eendrachtige samenwerking zowel de vloer als de trap mogen doen. Bijkomend voordeel voor ons is dat de trap inmiddels geen geheimen meer kent en we vlot aan de slag kunnen met de voltooiing van het gehele project

 

6501 Superior Dryback Smoky

De eerste stap was natuurlijk het voorbereiden van de trap. Goed schuren dus en alle onregelmatigheden zoveel mogelijk verwijderen. Plak-pvc is dun, dus enorm verraderlijk. Hierna mocht de vloer uit de pakken. De Superior Dryback Smoky Pine is een stijlvol uitgevoerd 4v-pvc van 2,5 mm dik. Ze is voorzien van een 55 mm dikke slijtagelaag die 'r perfect geschikt maakt voor uiterst intensief gebruikt. Ideaal voor op de trap. Je krijgt er 15 jaar garantie op.

Met de grootste precisie heeft onze parketteur de treden en trapneuzen gesneden uit de 121,9 bij 18,4 cm grote stroken, en ze nauwkeurig aangebracht op de schone ondergrond. Daarbij heeft hij zwarte antislip profielen gemonteerd van 43 mm, de juiste maat.

 

Afwerking

Voor de afwerking heeft onze parketteur alleen boven een overgangsprofiel geplaatst. We hebben immers te maken met een open trap zonder wangbekleding