13 Treden Comfort+ Dichte Trap met Antraciet Overzettreden te Groot-Ammers

Een goede samenwerking begint voor ons vooral met een scherp beeld te krijgen van de situatie. We willen dan niet alleen weten hoe het staat met de gesteldheid van de trap, maar ook hoe breed de treden zijn. Overzettreden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dan willen we niet met te kleine treden aan komen zetten. 

 

Co-Pro Betonlook Anthracite

Met overzettreden haal je eigenlijk het beste in huis van wat je op de trap kunt laten leggen. Overzettreden zijn speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen de intensieve belasting van trap lopen. Duurzaam, slijtvast en ook makkelijk te onderhouden. Zeker als er pvc is toegepast zoals bij de Co-pro serie.  Op een fundament van hoogwaardig hfd-materiaal is  2,5 mm dik Ceramo Dryback pvc aangebracht in de kleur antraciet. Een betonlook tegel-pvc dat voorzien is van een 0,55 mm dikke toplaag waarmee het is ingedeeld in gebruiksklasse 23. Een zwaar voorwerp verplaatsen over de trap? Geen probleem! De Co-Pro overzettreden kunnen ertegen.

 

Plaatsing

Het installeren van deze overzettreden is natuurlijk geen sinecure. Nadat onze parketteur de trap heeft schoongemaakt is hij eerst aan de slag gegaan met mallen. Hiermee heeft hij elke trede zorgvuldig op de overzettreden uitgetekend om ze vervolgens netjes uit te zagen en met een speciale kit aan te brengen op de trap. Hierna was het de beurt aan de stootborden. Ook hiervoor heeft onze parketteur de trapspin erbij gepakt. Dat is een vernuftig stuk gereedschap waarmee je elke traptrede perfect kunt opmeten.  Met een overgangsprofiel boven was de job compleet.