28 Treden Comfort+ Open Trap met Piazzo Dark Grey Plak-pvc te Zwijndrecht

Voor ons is het altijd prettig wanneer we de trap mogen bekleden gedurende een groter lopend project. Op die manier hoeven we geen verrassingen te verwachten wanneer we voor het eerst langsgaan om de trappen voor te bereiden. Schuren dus en alles zo aandachtig mogelijk. Er moest plak-pvc op komen  en dan een enkel bobbeltje voor een lelijke onregelmatigheid zorgen.. 

 

Piazzo Dark Grey

De Piazzo Dark Grey van het gerenommeerde merk Ambiant is een prachtige, mat uitgevoerde betonlook tegel-pvc die je ook gewoon op de vloer kwijt kan. Standaard zijn de grijze tegels 91,4 bij 45,7 cm groot met over de gehele omtrek v-groef. Voor traprenovatie bestellen wij echter exact hetzelfde pvc, maar dan in een groter formaat zodat we geen trapbekleding met naden hoeven op te leveren. 

 

Comfort+ Open

Tuurlijk betroffen het dichte trappen, maar omdat de stootboarden onbekleed moesten blijven, zijn we uitgekomen op een Open Trap-deal. Het werk blijft uiteraard hetzelfde. Heel nauwkeurig en met de grootste accuratesse heeft onze parketteur stuk voor stuk alles opgemeten, uitgesneden en secuur aangebracht. Daarbij heeft hij op elke trede aan antislip profiel gemonteerd met daarin een strook Piazzo Dark Grey in verwerkt voor een prachtige trapneus.