13 Dichte Treden met Betonlook Antraciet pvc

Bij elke opdracht hoort een degelijke voorbereiding. Soms is daarbij extra onderzoek nodig naar de kwaliteit van de trap en of renovatie wel de moeite waard gaat zijn. Wanneer we dan ook foto's aangeleverd krijgen stellen we dat zeer op prijs. Zo bleek in deze woning de trap bekleed te zijn met vloerbedekking. Goed te weten. Er zal extra inspanningen van onze parketteur worden gevraagd om die te verwijderen en iets te doen aan de ongetwijfeld achter blijvende lijmresten. Schrapen en veel schuren dus.

 

Co-Pro Betonlook Anthracite 

De Co-Pro is een prachtige pvc-bekleding voor de trap. Het is hetzelfde pvc dat je als tegel op de vloer zou kunnen hebben, maar doorontwikkeld tot volwaardige trapbekleding met gebruiksklasse 23 en dus geschikt voor zeer intensief woongebruik. De stroken kennen een formaat van 55 bij 130 cm. Zichtbare naden van tegel-pvc zijn hierdoor uitgesloten. Tenslotte biedt het systeem stootborden en trapneuzen in exact hetzelfde decor. De serie kent 10 uiteenlopende kleuren waarvan we hier dus de Betonlook Anthracite hebben toegepast.

 

Plaatsing

Nadat onze parketteur de trap heeft voorbereid voor de bekleding is hij stuk voor stuk alles op gaan meten en uitsnijden om vervolgens de stroken met een speciale kit op de trap aan te brengen. Ter voltooiing mocht de kitspuit eraan te pas komen. Even zorgvuldig heeft onze parketteur overal kit aangebracht zonder te morsen op de pas geschilderde wangen.