13 Dichte Treden met Trenovo Beton Antraciet te Amsterdam

Zoals altijd zijn we eerst de trap gaan keuren. We willen natuurlijk een trap kunnen opleveren met garantie en eentje waar heel lang van genoten kan worden. Daarnaast moesten we ook kijken hoe het stond met de voeding. Tredeverlichting werkt immers op 220 volt en dan moet er op een of andere wijze een aansluiting gerealiseerd worden.

 

Trenovo Beton Antraciet

Trenovo is het absolute summum als het om overzettreden gaat. Duitse degelijkheid op elke trede in een compleet, alomvattend systeem. Slijtvast, makkelijk te onderhouden en nauwelijks vatbaar voor vlekken. Helemaal aantrekkelijk is de antisliplaag. Die zorgt ervoor dat je met Trenovo overzettreden geen profielen meer nodig hebt. En met de geïntegreerde verlichting haal je met deze treden natuurlijk een geweldige blikvanger in huis. Trenovo kent twee collecties, de Homeline Laminaat en de Homeline Solution waarvan we hier de Beton Antraciet hebben geplaatst. Deze uit 12 decors bestaande serie onderscheidt zich met de polypropyleen toplaag waaraan een driedimensionale structuur is aangebracht. 

 

Plaatsing

Met kwaliteit is het altijd prettig werken. Onze parketteur had er dan ook geen enkele moeite mee op elke treden secuur op te meten, uit te zagen en solide aan te brengen. Hierna hoefde enkel nog de kitspuit eraan te pas te komen om de vloer compleet op te leveren.

 

Tredeverlichting

Zoals je kunt zien had de opdrachtgever de wens voor tredeverlichting om en om. Een uitstekend idee als je ook andere verlichting in het trappengat wilt laten schijnen. Trenovo LED traptredeverlichting kent twee verschillende kleuren. Koud Wit en het gelere Warm Wit wat je op onderstaande foto's ziet.