Twee Trappen Comfort+ Pvc te Gorinchem

Voor onze parketteurs stonden er geen verrassingen te wachten. In deze woning hadden we ook de vloer voorzien van een prachtige plak-pvc vloer. Ze wisten precies hoe de treden erbij lagen en wat ze te doen stonden: het klaarmaken van een solide basis. Schuren dus.

 

Palazzo 720 

De volgende stap was natuurlijk het meet- en snijwerk. De Palazzo 720 is een 2,5 m dik, mat afgewerkt plak-pvc dat voorzien is van een fraai gedetailleerd licht eiken decor. Een decor dat extra geaccentueerd wordt met een houtstructuur in de toplaag en een verfijnde v-groef rondom. 

 

Plaatsing

Voor het bekleden van beide trappen hebben we onze parketteur niet alleen enkele tientallen pakketten Palazzo 720 meegegeven maar ook enige pakken wit pvc. Dit in RAL9010 uitgevoerd pvc was bestemd voor het bekleden van de stootborden van de bovenste trap.

Stuk voor stuk heeft onze parketteur elke strook met vaste hand opgemeten en aangebracht op de recent beschilderde trap. Daarbij heeft hij bij elke trede een antislip profiel gemonteerd in het formaat 14 bij 43 mm. 

 

Kijk op onderstaande foto's de prachtige metamorfose van beide trappen.