13 Treden Dichte Trap met Tapijt

Voor het renoveren van deze trap zijn we natuurlijk niet over een nacht ijs gegaan. We willen uiteindelijk de opdrachtgever kunnen garanderen dat hij/zij heel lang van de gerenoveerde trap kan genieten. We zijn langsgegaan, hebben de trap geïnspecteerd en alles zorgvuldig opgemeten. Na de bestelling van vier meter tapijt kon de afspraak ingepland worden voor de traprenovatie.

 

Emerald 79

De Emerald is een prachtige serie tapijten die zich vooral onderscheidt met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Kenmerkend voor deze serie is natuurlijk de geschiktheid voor trapbekleding. De trap is immers het onderdeel van je woning dat het meest te lijden heeft en dus een flinke slijtvastheid moet bieden. Comfort, leefgemak en sfeer vind je hierin terug evenals de keuze uit zestien fraaie met nummers aangeduide kleuren.

 

Plaatsing

Op de dag van plaatsing moesten we eerst de trap voorbereiden. Schuren dus en kijken of er nog onregelmatigheden verwijderd konden worden. Na het schoonmaken was dan het moment aangebroken van meten, uitsnijden en lijmen. Een zorgvuldige en tijdrovende klus uiteraard waarmee onze ervaren parketteurs uiteindelijk wel raad mee weten. Voor de afwerking zijn er profielen aangebracht voor de overgang naar de vloeren boven en beneden.