16 m² Strong 78 te Spijkenisse

Hoewel we reeds enig fotomateriaal toegezonden hadden gekregen, zijn we toch eerst een kijkje gaan nemen in de recent opgeleverde ruimte. Niet zozeer voor de ondergrond, die was immers net klaar, maar voor het opmeten en een inschatting te maken van het aantal te bestellen meters. De ruimte is niet rechttoe-rechtaan, dus enig rekenwerk was noodzakelijk alvorens tot bestellen over te gaan.

 

Strong 78

Tapijt is natuurlijk de enige juiste keuze voor elke bioscoopruimte. Een veerkrachtige, zachte vloerbedekking die perfect zorgt voor maximale demping en de beste akoestiek. Daarnaast voldoet de Strong 78 hier uitstekend aan de belangrijkste randvoorwaarde: bestand tegen het getrappel van talloze kinderen.  Dit bouclé tapijt is speciaal ontwikkeld voor toepassing in projecten. Daarbij horen eigenschappen als slijtvastheid, brandveiligheid en de betere gebruiksklasse. Met gebruiksklasse 33 weet je zeker dat-ie heel wat belasting probleemloos kan verwerken. Een ander, niet minder belangrijk, is de onderhoudsvriendelijkheid van de Strong 78. Het nylon tapijt is 'solution dyed' waardoor elke vlek makkelijker met water kan worden verwijderd. 

 

Plaatsing

Voor deze kleine ruimte was in totaal 16 m² nodig. De zwarte Strong 78 komt van een vier meter lange rol, dus vier meter mocht mee in de auto als ook de juiste hoeveelheid lijm. Aangekomen was het natuurlijk wel flink meten en uitsnijden. We doen dit zo efficiënt mogelijk om zo min mogelijk snijverlies te verkrijgen. 

 

We hebben deze opdracht uitgevoerd conform de Premium Deal.