13 Treden VT Wonen Pvc Open te Vijfhuizen

Dit was weer een heerlijk project. Op dit woonadres hebben we niet alleen twee trappen gerenoveerd maar ook onze collega's van De Pvc Expert aan het werk gezet voor de plaatsing van 73 m² visgraat plak-pvc. Wel zo makkelijk als je alles onderbrengt bij een en hetzelfde interieurbedrijf. Eén enkele aanspreekpunt die voor alles verantwoordelijk is en zorgt voor een goed aaneensluitende planning.

 

Een ander voordeel is dat de trappen voor ons geen enkel geheim meer kenden. toen we onze parketteurs naar Vijfhuizen stuurden. Eerst zijn ze begonnen met de voorbereiding. Oude trapbekleding hoefde niet verwijderd worden zodat een stevige schuurbeurt kon volstaan. 

 

VT Wonen pvc

Vervolgens kon onze parketteur aan de slag met het uitsnijden van de trapbekleding. Betonlook plak-pvc tegels met een industriële uitstraling, en - vooral - een sterke 0,55 mm dikke toplaag en gebruiksklasse 23. Geschikt dus voor zwaar woongebruik. Een trapbekleding waar levenslange garantie op wordt gegeven. 

 

Extra aandacht kreeg natuurlijk de montage aan de onderzijde van de trede en die van de profielen op de trapneuzen. Alles moet solide zijn en klemvast. Ook na jaren gebruik.