Dichte trap 13 Treden Comfort + Pvc

Het is altijd een groot plezier als onze jongens hun magie laten zien en een versleten trap omtoveren in de mooiste blikvanger in huis. Het eerste bezoek leverde geen bijzonderheden op, zodat we vlot konden overgaan tot de daadwerkelijke werkzaamheden, te beginnen met het opmeten van de treden en het uitvoeren van de bestellingen.

 

Voorbereiding

Ter voorbereiding is onze trapexpert uiteraard begonnen de trap (stofvrij) vlak te schuren. Pvc is slechts enkele millimeters dik hetgeen elk onregelmatigheid makkelijk laat zien. Na het schuren hoefde de trap enkel nog schoongemaakt worden. Tijd nu voor het pvc, de lijmkwast en alle meetinstrumenten. 

 

Betonlook Antrahacite en Effen Wit

Het pvc dat hij vervolgens heeft uitgesneden en aangebracht is 2,5 mm dik en afkomstig uit zogenaamde slabs. Grote stukken pvc van 45 bij 147 cm dat perfect dient voor traprenovatie. Geen groeven meer die je snel zou krijgen als je met pvc-tegels zou werken, maar schoon én veilig(!) pvc dat perfect geschikt is voor jarenlang gebruik. Onze trapexpert heeft bij de plaatsing bijbehorende antislip profielen toegepast en alles stevig vastgelijmd met speciale traprenovatie lijm. Daarnaast hadden we 'm een zilverkleurig overgangsprofiel meegegeven voor de overgangen met de visgraat plak-pvc vloeren boven en beneden.

 

Afwerking

Ter afronding van het project is de trapbekleding overal afgekit, en kon er met de overhandiging van de gratis pvc-reiniger afscheid genomen worden van een zeer tevreden opdrachtgever.