13 Treden Comfort Overzettreden Licht Beton te Hoofddorp

Een degelijke voorbereiding is het halve werk. Voor een klus als deze gaan we daarom eerst kijken hoe het staat met de trap. We beoordelen dan niet alleen de ondergrond maar maken ook een zuivere opmeting van alles zodat er geen risico ontstaan op tekorten of te hoge kosten. 

 

Licht Beton

Voor de uiteindelijke dag dat onze parketteur aan het werk gaat, maken we daarbij heldere afspraken. Zeker wanneer de trap een veelgebruikt onderdeel is van de woning. Het is immers voor niemand leuk wanneer we elkaar in de weg lopen.

 

In enkele uren heeft onze expert een prachtige trap opgeleverd met MexForm overzettreden. Deze in Nederland gefabriceerde treden bestaan uit geperst vezel waarop een hoogwaardige CPL-toplaag is verlijmd. Dit Continously Pressure Laminate zorgt voor optimale kras- en slijtbestendigheid. 

 

Plaatsing

Met de grootste concentratie heeft de parketteur elke trede nauwkeurig opgemeten en uitgezaagd om deze muurvast te verlijmen op de trap. Ook dat vraagt om zorgvuldigheid aangezien we geen lijmresten willen achterlaten. Bij de plaatsing heeft hij zowel boven als beneden profielen aangebracht voor de overgang met de bestaande vloerbedekking.