16 Treden Vintage Denim Tapijt te Zandvoort

Het is altijd een enorm plezier wanneer we met tapijt aan het werk mogen. Tapijt op de trap geeft een gevoel van pure luxe in huis. Zeker hier waar we eerst een ondertapijt hebben gemonteerd. Met deze 5mm dikke rubberen ondertapijt zal je niet alleen de levensduur van het tapijt verlengen maar geef je je trap de allure van pure exclusiviteit, met maximale geluiddemping en veerkracht. Een heerlijk gevoel onder de voeten.

 

Vintage 79 Denim

De 5,8 mm dikke Vintage 79 is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een blikvanger in huis. Een tapijt die sfeer brengt in huis en een scherp contrapunt met de rest van je interieur kan brengen. Het patroon mag lijken op die van vervlogen tijden, de kwaliteit is uiterst modern. De Vintage 79 waarvan we hier de kleur Denim hebben toegepast is geproduceerd met 100% PA 6 Imprel garens op een jute-achtige rug (Action Back). Eigenschappen die 'm perfect geschikt maakt voor intensief gebruikte locaties, thuis op de trap of in een project als hotelvloerbedekking. Dit tapijt is dan ook geclassificeerd in gebruiksklasse 33.

 

Plaatsing

 

Met vast hand en timmermansoog heeft onze parketteur een indrukwekkende trap opgeleverd, vrij van smetten en beschadigingen op het houtwerk. In enkele uren was de klus geklaard. Afwerking was immers niet nodig. Dit tapijt is antislip, dus geen profielen nodig. 

 

Na de gezamenlijke eindinspectie mocht onze parketteur afscheid van de opdrachtgever nemen en 'm verrassen met de gratis tapijtreiniger.