Dichte en Open Trap Premium Deal te Aalsmeer

Zoals we altijd doen zijn we ook voor deze opdracht eerst een kijkje gaan nemen op locatie. We  willen weten hoe de trappen er nu bij liggen en of we straks lang woonplezier garanderen? Tegelijkertijd maken we nader kennis met de opdrachtgever en verzorgen we een minutieuze opmeting.

 

Mexform Licht Beton

Trapbekleding van eigen bodem. Een compleet systeem van alle elementen die je op een trap kunt toepassen. Traptreden, wangen, stootborden, trapleuningen, verlichting etc.. De overzettreden zijn voorzien van een toplaag die gemaakt is van CPL., Continuous Pressure Laminate. Dat is een extra sterk soort laminaat dat zo stroef is dat je geen trapprofielen meer nodig hebt. Mooie voordelen van het Mexform systeem is dat je er ook de onderzijde van de treden van een open trap kunt bekleden en de ruime keuze uit decors.

 

Plaatsing

Ter voorbereiding hebben onze jongens alle oude trapleuningen verwijderd en beide trappen een grondige schuurbeurt gegeven. Vervolgens zijn  ze aan de slag gegaan met de aanleg van het lichtsysteem en de voeding vanuit de kast onder de trap. Hierna kon het grotere werk beginnen. Elk element hebben ze stuk voor stuk opgemeten en uitgezaagd om ze met een speciaal lijmmiddel te verlijmen. Een waarachtig zeer zorgvuldig uit te voeren klus.. Alles met perfect aansluiten en je wilt geen gemorste lijm of krassen op de muren en al het andere houtwerk. Met name de 13 treden tellende dichte trap kreeg het meeste aandacht omdat daar ook stootwangen moesten komen en zogenoemde l-kappen om de wangen mee af te dekken. Beide trappen zijn ten slotte afgewerkt met een overgangsprofiel op de bovenste verdieping.

 

Trapleuningen

Met Mexform bieden we ook de keuze uit diverse trapleuningen en leuninghouders, geschikt voor elke woonstijl. Hout, rvs, witgelakt en de hier geplaatste zwarte houders en leuning. Zo kan je mooi combineren. De tredeverlichting is verkrijgbaar in twee kleuren licht: koud en warm.