15 Treden Dichte Trap te Badhoevedorp

Hoewel we het altijd prettig vinden om ter beoordeling fotomateriaal van de oude situatie te ontvangen, zijn we voor deze opdracht eerst langs geweest in Badhoevedorp. De ondergrond was in orde, maar we willen we een accurate meting maken. Overzettreden worden namelijk in meerdere standaardformaten geleverd en dan willen we natuurlijk wel het juiste formaat bestellen.

 

Landhuis Eiken

Op de afgesproken dag is onze man eerst begonnen met de voorbereiding. Schuren dus. Iets was uiterst omzichtig moest gebeuren aangezien de wangen en ander houtwerk pas door de opdrachtgever van een nieuwe laklaag was voorzien. Vervolgens kon het echte werk beginnen: het zorgvuldig opmeten van elke trede en stootbord om ze stuk voor stuk uit te zagen uit de Landhuis Eiken overzettreden. Deze treden zijn afkomstig uit de Homeline Solution van de Duitse trappenspecialist Trenovo. Kenmerkend voor deze serie is dat de traptreden afgewerkt zijn met polypropyleen toplaag en een 3d structuur. Ze zijn echter net zo stroef als de structuurloze, met melamine afgewerkte Homeland CPL-serie van Trenovo. De toplaag heeft de R10 antislipwaarde.

 

Afwerking

Omdat er verder geen profielen nodig waren, hoefde onze expert enkel nog de naden af te kitten om de trap compleet op te kunnen leveren.