Comfort+ Pvc Open Trap te Velserbroek

Een voorbereide parketteur telt voor twee. Daarom willen we altijd tevoren hoe de trap erbij ligt en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden om een maximale kwaliteit te kunnen garanderen. Soms moeten we daarvoor langsgaan, terwijl op andere momenten zoals hier foto's volstaan voor een degelijke beoordeling. 

 

vtwonen Composite antraciet

We zijn gestart met het schuren en schoonmaken van de trap. Immers, pvc is maar enkele millimeters dik, dus willen we een zo egaal mogelijke ondergrond. Vervolgens mocht al het gereedschap erbij voor het bekleden van 13 traptreden boven en onder. We hebben elke trede nauwkeurig opgemeten voor het uitsnijden van het pvc. Geen tegels die naden en groeven achterlaten maar losse 'slabs' betonlook pvc van bijna 1 vierkante meter groot, afkomstig uit de vtwonen trapbekleding collectie. Bij elke trede hebben we gelijk de bijbehorende zwarte antislipprofielen bevestigd aan de voor- en achterzijde.

 

Afwerking

Met kit langs de wangen en trappost hebben we de trap volledig afgewerkt.